Geng kat INSPIN.

img_13302Hallo!

Lama tak jumpa. Ni aku nak perkenal geng-geng yang ada kat INSPIN. Ha…… yang dok sebelah aku tuh nama dia Che Mad. Hehehe…….

 

Haduih…. yang ni pulak anak dara & mak dara di INSPIN. Kiri sekali namanya Rozalia, tunang orang tuh ASP lagi. Bahaya! Klu silap ngorat, besepai kepala kena tembak. Heheheh…. dok di tengah tuh pulak Saimah, orang kaya di INSPIN. Dia ni tokey Duit INSPIN. Berjuta duit dia pegang. Klu BPR masuk, cari dia dulu la….. Nasib-nasib. Ha…. yang hujung kanan plak, hehehe…. nama dia Zaiton. Kami panggil Ton. Pengantin baru lagi, baru nikah bulan Disember 2007. raw000662

 

 

 

 

 

Gambar seterusnya ni, lokasinya di Awana Porto Malai. Program di sana. Time program ni, aku kena jd driver. Bawak van pregio yang takdak pick up. Leceh betul, tak boleh nak drift…… Nasib-nasib…. Antara driver-driver yang lain, Azam, Che Mad, Apit, Zan. Bunga sekuntum tuh bukan driver ek… Dia kn jaga duit, Ila nama dia. Hehehe…. Darah manis tuh… 25 Disember 08, jadi bini orang la…

menung

Advertisements
Published in: on November 4, 2008 at 12:32 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://paksyudi.wordpress.com/2008/11/04/geng-kat-inspin/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLeave a comment

  1. yang hujung tu lawa la….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: